SLUIT AAN!

De gezondheidszorgen maken een enorme evolutie door in ons land, en ook uw Vereniging ontsnapt er niet aan. De KVBMG of Koninklijke Vereniging van de Belgische Medisch-wetenschappelijke Genootschappen staat tot uw beschikking om u te helpen uw weg te vinden in het labyrint van wetten, verzekeringen en financiën. Zonder te spreken van de administratieve steun die ze aanbiedt voor een bescheiden prijs. Ook stelt ze een vergaderzaal ter beschikking van de aangesloten Verenigingen. Van deze veel omvattende taak kwijt de KVBMG zich al sinds 1947! Het is niet zonder reden dat 25 Verenigingen haar hun vertrouwen schenken.
Enkele minuten zullen volstaan om hieronder onze voorwaarden te leren kennen. Aarzel niet om contact op te nemen met ons.

Bureau

HOE EFFECTIEF LID WORDEN VAN DE KVBMG, EN WAAROM?

Iedere Belgische Medisch-wetenschappelijke Vereniging, actief in België, kan aanvaard worden als effectief lid door de Algemene Vergadering. Ze heeft dan recht op volgende privilegies:

Voor de VERENIGINGEN met TIJDSCHRIFT treedt de KVBMG op als uitgever, onder de naam Acta Medica Belgica. Voor deze tijdschriften:

Tenslotte kunnen alle KVBMG-leden beroep doen op haar fiscale en juridische raadgevers, haar verzekeraars, haar drukker en haar publiciteitsagent.
Al deze diensten bestaan uitsluitend ten bate van de aangesloten verenigingen en organisaties, mits betaling van een bijdrage per lid, naast een commissie op de verkoop van tijdschriften aan buitenstaanders, niet-leden van een aangesloten vereniging.

De bijdragen zijn tegenwoordig de volgende:

HOE TOEGETREDEN LID WORDEN VAN DE KVBMG?

Iedere organisatie, eventueel niet-wetenschappelijk, kan als toegetreden lid worden aanvaard door de Algemene Vergadering, op grond van haar belangstelling voor de KVBMG. In principe krijgt ze geen regelmatige administratieve en/of commerciële hulp, maar ze kan beroep doen op de andere diensten die ter beschikking van de leden worden gesteld (zie lager). Jaarlijks betaalt ze een forfaitaire bijdrage van 190 € (+21% BTW).

DAARENBOVEN STELT DE KVBMG VOLGENDE DIENSTEN TER BESCHIKKING VAN AL HAAR LEDEN:

Print